Tova på Gotland

Tova har varit på semester på Gotland. Ett par dagar innan vi skulle åka var hon lös i magen och hade feber så vi var lite oroliga för att vi skulle bli tvungen att uppsöka veterinär på Gotland,men hon repade sig och var frisk
under hela resan som tur var.


 

Här busar hon med lagotton Milou som bor på Gotland.
Att Tova är en bergshund märks när man är på stranden. Hon älskade att klättra på klippor och stenar av alla de slag.Här har vi rauken  "hunden"  och hunden Tova på samma bild!Här promenerar vi runt den "Blå lagunen" i halvtaskigt väder. Som tur var blev vädret  bättre mot slutet av veckan.Tova badar i blå lagunen ( husse fick hem och byta shorts eftersom han gick i och vadade efter Tovas vattenapport när hon inte ville simma ut efter den). Men hon simmade efteråt i alla fall.


Ja det var allt från semestern.  En skön vecka  på Gotland trots regn, fästingar och mördarsniglar. Tävlade också i agility i 3 dagar med Chivas med blandat resultat. Som bäst blev det en 6 ´placering och SM- pinne ( vad vi nu ska med den till) . Mycket trevliga tävlingar var det i alla fall.

För övrigt är Tova stora damen nu. Hon har börjat löpa för första gången.  Busen och Chivas är MYCKET  intresserade och jag och Tova har eget sovrum nu om nätterna. Tur att flickorna inte bor hemma längre så vi har några rum att välja på.  

Kommentarer
Postat av: Agneta

Grattis till fint utställningsresultat!! Jag hade ju anmält och såg fram mot att få träffa er, men tiden räckte inte till, så det blev ingen resa till Svenstavik för oss. Jag hoppas att jag får träffa dig och Tova en annan gång.

2010-08-08 @ 09:40:17
URL: http://www.nogg.se/semestersol

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0