Våren är här!

Underbara påskhelg! Vi krattade i dagarna 3 och hundarna njöt av att springa lösa hemma på gården men även i stugan i Marieby som jag precis tagit över efter mamma. Många barndomsminnen har man där! En riktig 70 -talsnostalgi. Tyvärr är sängarna så korta så vi måste nog ta hål i väggen för att Örjan ska kunna ligga bekvämt!.


Tova är rätt galen hon! Alltid full fart. I morse drog Chivas efter ett rådjur. Tova lyckas jag lyckligtvis ropa till mig så hon stannade kvar . Men då Chivas kom tillbaka hade han hamnat på fel sida om ett djupt, väldigt äckligt dike och naturligtvis skulle Tova till honom. Så hon tog ett stort språng, men det räckte inte riktigt till, så hon hamnade med hel bakkroppen i diket. Inte bara en, utan 2 gånger gjorde hon samma sak!  Jag var rätt förtvivlad. Milou ¨hamnade ockaså ett par gånger i det diket och det var i och för sig värre efterrsom han var vit!Eftersom svärmor behöver hjälp med stödstrumporna efter en hjärtoperation knöt jag som vanligt fast hundarna och gick in för att dra på henne strumporna. Högst 5 min. senare kom jag ut. Tova låg kvar där jag lämnade henne MEN hon hade bitit av läderkopplet jag knytt fast hene med. Skithund, kopplet kostade 140 kr.

Om ett par veckor är det dags för tävlingslydnadskurs. Det ska bli kul.
Nu är Tova även anmäld till sin första officiella agilitytävling. Det blir i Härnösand sista helgen i Maj. Hoppas bara att det inte blir löp innan dess!

Vi hörs!

RSS 2.0