Valparna drygt 2 veckor

Ja nu börjar de i alla fall se ut som hundar de små sötnosarna. Fortfarande är det mat och sömn som gäller, men alla har öppnat sina ögon och börjar så smått tulta omkring. Men det är svårt när man har så tjock mage som en del har....
Fr v är det lilltiken, mellantiken, ljusa tiken och hanen.
 
Samma ordning här!
 
Sazerac
Jag tror det här också är han!
Lilltiken blir slickad av mamma
Mellantiken sussar gott
Ljusa tiken likaså. De är inte vaken långa stunder inte!
Också en bild på ljusa tiken.
 
Idag var det i alla fall underbart väder så vi gick en promenad på isen. Tova fick också följa med, det tyckte hon om. Hon lämnar valparna allt längre stunder. När hon ser att de har somnat efter maten passar hon på att vara med oss en stund, men vid minsta pip går hon förstås och kollar läget. De andra hundarna tillåter hon absolut inte att gå in i sovrummet, så för att undvika slagsmål hålls dörren stängd till valparna ett tag till. Tova har varit lite stökig på nätterna, hoppar ofta upp i vår säng och väcker oss och vill gå ut. Inatt klarade jag mig med att bara behöva släppa ut henne en gång i alla fall. 
Tova övervakar så att bordsskicket är det rätta!
Mätta och belåtna.
 
Ock så en liten film...ursäkta dålig ljussättning.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nancy

Har alla fyra fått hem och till vem/vart ska de?

Svar: Hej Nancy! Hanen och en tik har inga hem ännu. En tik stannar hos mig och en blir Åsas, men kommer att bo hos fodervärd i Göteborgstrakten. Det är fritt fram att göra reklam för dem!
tovaioviken.blogg.se

2013-03-21 @ 14:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0